Првичен состанок

Состанокот на проектот EMPLOYOUTH се одржа во четврток на 14.06.2018. Состанокот беше организиран од страна на Стопанска комора за трговија и индустрија на SERRES, а сите партнери учествуваа со свои претставници.
За време на состанокот, партнерите на проектот ги поставија темелите за непречено спроведување на проектот.