ДЕМО ДЕН-најава

ПРЕДА плус ве поканува на ДЕМО ДЕН – официјалниот завршен настан на акцелераторската програма Employouth. Во серија од 3 – минутни презентации, 24 нови стартап идеи ќе го дададат својот максимум пред критична публика од инвеститори и извршни директори.

 9-ти април 2019 година во Центарот за култура  во Битола, во организација на Фондацијата Преда плус

Настанот е организиран под мотото И ОД БИТОЛА СЕ МОЖЕ

Овој настан е организиран како дел од проектот Еmloyouth, финасиран од ЕУ преку Interreg програмата за прекугранична соработка со Грција. Проектот е имплеметиран од Фондација Преда плус  & Факултет за информатички и комуникациски технологии – Битола